Lajm

Mikela Gru.Shton Jurgenin Në Prapasken…! (Video)

Mikela dhe Jurgeni në emisjonin e së Hënës paten një debat të fort në studjo,situata agravoj deri në atë situat sa Jurgeni i tha Mikeles se ti shtitesh për 5 mi lek/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Në prapasken Jurgeni ishte duke shpjeguar situaten dhe vjen Mikela dhe e go.det Jurgenin në fytyrMikela Gru.Shton Jurgenin NëPrapasken…!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet