Lajm

Mami nga Prizreni e vetmuar kerkon…

Mami nga Prizreni e vetmuar kerkon…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mami nga Prizreni e vetmuar kerkon… Un jam nji mami e ve tmuar desha te tregoj nje rre fim te bukur dashurije por an onim ju lutem. Kam bu tikun tim personal ku punoj vetem ne te shumten e kohes mbasi e ka pa sion moden dhe eshte .…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…