Lajm

Mαmaja shkon me υajzën në muaj mjaΙti, kthehet sht atzënë me dhëndrin

Mαmaja shkon me υajzën në muaj mjaΙti, kthehet sht atzënë me dhëndrin

Një britanike tha se nuk do e falë kurrë mamanë e saj për atë që i bëri. Duket si një histori e pa.besueshme ajo që i ndodhi Lauren Well..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…