Lajm

Kush ishte fajtori? Për herë të parë pas ndarjes, Gilberta dhe Iliri përballen me njëri-tjetrin (Video)

Kush ishte fajtori? Për herë të parë pas ndarjes, Gilberta dhe Iliri përballen me njëri-tjetrin (Video)

.Ndonëse ata dolën bashkë nga programi, pak kohë më pas u ndanë.Në një intervistë me Fatmën, Olesian, Kristën dhe Tean Gilberta ka treguar se shkaku ka qenë Iliri duke qenë se ai nuk ishte prezent në jetën e saj..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…