Lajm

Kësi nuse nuk keni parë asnjëherë, tejet energjike e ‘kallë’ dasmën- VIDEO

Kësi nuse nuk keni parë asnjëherë, tejet energjike e ‘kallë’ dasmën- /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Videot e nuseve që vallëzojnë janë zakonisht “të qeta” dhe të bukura.Mirëpo, kemi edhe raste kur nuset janë pak më “të gjalla” dhe “të çm end ura”..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…