Lajm

Ja ku përfuηdon mjekυ që kishte pΙan të martοhej me Bleonën

Ja ku përfuηdon mjekυ që kishte pΙan të martοhej me Bleonën/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shprehu dëshirën dhe shpalosi planin e tij për t’u martuar me Bleonën, por mjeku nga Mati ka përfunduar në psikiatri..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…