Lajm

Gαzetarja italiane hαrron tavoΙίnën e xhamit/ I nxjerr sheshit të gjίtha(VIDEO)

Gαzetarja italiane hαrron tavoΙίnën e xhamit/ I nxjerr sheshit të gjίtha/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Constanza Calabrese, gazetare televizive italiane në TG5 njihet si një prezantuese shumë tërheqëse, përveç që është një person shumë inteligjent dhe dinamik. .…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…