Lajm

Është 22 vjeçe, kjo është vajza me buzët më të mëdha i bëri duke…

Një nderhyrje në buzë me një dozë filleri nuk i pengohet askujt dhe tashmë është bërë një praktikë goxha e njohur. E rëndësishme, jo për t’a tepruar,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

dhe është e rëndësishme të mbahet sensi i masës. Është e kohëve të sotshme një ngjarje e një vajze të re 22-vjeçare – jo e kënaqur që kishte katërfishuar përmasat e buzëve të saj –/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

sapo ka bërë ndërhyrjen e 20-të të fillerit dhe duket se ka si qëllim të vazhdojë derisa të sajat të jenë buzët më të mëdha në botë, raporton Daily Mail. Andrea Emilova Ivanova, nga Sofja, në Bullgari, ka shpenzuar miliona euro në klinika estetike për filler-a për buzët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet