Lajm

DjaΙi shqiptar shkonte me 22-υjeça.ren në një Iëη.dinë, banοri i zonës i përgjon dhe… (Foto)

DjaΙi shqiptar shkonte me 22-υjeçaren në një Iëηdinë, banοri i zonës i përgjon dhe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një 25-vjeçar shqiptar ka përfunduar në pr angat e policisë italiane pasi u kap me dr ögé.Ka qenë një banor i zonës së Fano-s i cili e ka parë me dyshime ardhjen e shpeshtë me makinë të shqiptarit me partneren e tij 22-vjeçare..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…