Lajm

Çfarë ndodhi mes tyre? Sabiani de.bat të fortë me Beniadën: Vëllai nuk bëhet burrë..!!

Çfarë ndodhi mes tyre? Sabiani de.bat të fortë me Beniadën: Vëllai nuk bëhet burrë..!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Që në orët e para të izol.imit brenda shtëpisë së “Big Brother Vip” Arditi dhe Beniada janë një dyshe tjetër e cila është komentuar gjatë.Ata vendosën që të fli.nin në të njëjtin krevat .…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…