Lajm

Burri i do patjetër këto gjëra në intimitet, por ka turp t’ja kërkojë gruas hapur fare..!!

Burri i do patjetër këto gjëra në intimitet, por ka turp t’ja kërkojë gruas hapur fare./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Shkencëtarët kanë bërë një studim të burrave, duke u përpjekur të kuptojnë se çfarë kërkojnë vërtet në një grua. Dhe rezultati do t’ju befasojë … .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…