Lajm

20 Vjet I Mbyllur Në Qeli Për Veprën Që Nuk E Kishte Kryer – Kur U Shpall I Pafajshëm Nuk Mund T’i Ndalte Lotët

20 Vjet I Mbyllur Në Qeli Për Veprën Që Nuk E Kishte Kryer – Kur U Shpall I Pafajshëm Nuk Mund T’i Ndalte Lotët/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai qau dhe kapi duart e gjyqtares që e liroi atë pasi ai kaloi 20 vjet të jetës në qeli për një vepër që nuk e kishte kryer. Siç shkruajnë mediat e huaja, bëhet fjalë për Bunn, tani 41 vjeç .…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…