Lajm

Rast i rralle emocional/ E ushqen nenen e se.mu.re dhe te par.ali.zuar biri i saj pa duar

Rast i rralle emocional/ E ushqen nenen e se.mu.re dhe te par.ali.zuar biri i saj pa duar/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo është me të vërtetë një video e dh.imbs.hme dhe shumë emocionuese. Tregon momentin e një djali që me duar të kë.put.ura bën të pamundurën për të ushqyer nënën e tij të vjetër .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…