Lajm

Prek me historinë që tregon e reja shqiptare: Babai më martoi me një djalë në Gjermani që 17 vjeçe, aq kam vuajtur

Prek me historinë që tregon e reja shqiptare: Babai më martoi me një djalë në Gjermani që 17 vjeçe, aq kam vuajtur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një histori është treguar. Një vajzë është treguar nga një vajzë e cila thotë se babai e kishte martuar që 17 vjeçe..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…