Lajm

O Zot i madh Makina u bë copash: Vajza 4 vjeçe jep shpirt në vend,nena dhe babai mbijetojne Ngushllime Familjes Zoti u dhëntë fuqi

O Zot i madh Makina u bë copash: Vajza 4 vjeçe jep shpirt në vend,nena dhe babai mbijetojne Ngushllime Familjes Zoti u dhëntë fuqi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ak s,id enti ka ndodhur në Karabuk të Turqise, familja e cila ishte duke kthyer nga pikniku u p er pla s me ka mionin që vinte nga ana e kundert .…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë