Lajm

Në Kosovë çdo i dyti e përdorë OKI për dhimbje koke, por është shumë e dëmshme për këtë gjë!

OKI” vazhdon të jetë njëri prej barnave që po përdorët në vazhdimësi nga kosovarët kundër dhimbjeve të kokës. Në fakt Shqipëria vitin e kaluar kishte ndaluar përdorimin e këtij ilaçi vitin e kaluar pa recetë mjekësore /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas raportimeve të mëhershme, ky ilaç mund të shkaktojë disa efekte anësore në organizëm siç janë, suIm në zemër për njerëzit që kanë probleme me zemër, goditje në tru, problemet me tretjen, hemorragji dhe ulçerë në stomak/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet