Lajm

‘Mo.nstra’ në ujërat shqiptare po tro.ndite banoret (VIDEO)

Mo.nstra’ në ujërat shqiptare po tro.ndite banoret /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Banorët shqiptarë pretendojnë se kanë filmuar momentet kur shfaqet një mo.n s.tër e ngjashme me të famshmen ‘kr.ijesa e Loch Ness’..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…