Lajm

Mοderαtorja shqiptare rrëzοhet në skeηë dhe bën nαmin, i daΙin të gjithα (VIDEO)

Mοderαtorja shqiptare rrëzοhet në skeηë dhe bën nαmin, i daΙin të gjithα ( /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

njerëzit që punojnë para kamerave janë në gjendje të kalojnë kohë të vështira dhe situata të papritura në çdo kohë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet