Lajm

Kjo Është Lagja Që U Ndëtua Në Fushë-Krujë Nga Turqit: Do Futen Ata Që Mbetën Pa Shtëpi Nga Tërmeti…

Lagje re do të presë banorët e pre kur nga tër meti tr agjik i 26 Nëntorit 2019 dhe duket pothuajse gati.“Mirëmëngjes, dhe me lagjen e re Rilindja në Fushë Krujë, ju uroj një javë të mbarë”,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Siç shihet, shtëpitë janë të gjitha uniformë me njëra-tjetrën dhe me tipologji të ndryshme, hyrje 1+1 dhe 2+1, në varësi të anëtarëve të familjes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet