Lajm

Ketü Münd T’i Gjeni Väjzät Ne Kösöve Per 10 Eürö Äto Vijne Ne Mötel

Këtë mund ta cilësojmë edhe si një lloj prot.ituc ioni në rrjet, ku ndoshta është një tutor që menaxhon adresën e Facebook-ut, gjen /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

klientët dhe më pas dërgon vajzat për të kryer punën e për të bërë pagesën. Por edhe tek rrethi ne Prishtine mbas ores 2 te nates mund t’i gjeni vajzat por/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet