Lajm

I Tregoi Të Dashurës Se Jetonte Në Rrugë, Reagimi I Saj Po Bën “Namin” dhe…

I Tregoi Të Dashurës Se Jetonte Në Rrugë, Reagimi I Saj Po Bën “Namin” dhe… /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I riu i thotë të dashurës të njohë familjen e tij; megjithatë, ai përfundoi duke e çuar atë në vendin e supozuar ku kaloi netët, mes disa kartonëve dhe pa bukë, shkruan meganews.al..…NdiqniI Tregoi Të Dashurës Se Jetonte Në Rrugë, Reagimi I Saj Po Bën “Namin” dhe…