Lajm

Gjermaηia bën një njοftim të rëηdësishëm për mαrrjen e shtetësisë gjermαne dhe…

Gjermaηia bën një njοftim të rëηdësishëm për mαrrjen e shtetësisë gjermαne dhe…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fjala është për një libanez 40-vjeçar, i cili jeton në Gjermani që nga viti 2002, Ai ka studiuar mjekësi në Gjermani dhe punon ndërkohë si mjek specialisit në një klinikë..…Gjermaηia bën një njοftim të rëηdësishëm për mαrrjen e shtetësisë gjermαne dhe…