Lajm

Bürri xhelöz vendös Kamßrä ne Dhömen e ndetjes, dhe ü tmßrrua ngä äjö që pä…(VIDEO)

Burri xheloz vendon Kam3r ne Dhomen e ndetjes, dhe u tm3rrua nga ajo që pa… [VIDEO]…..Burri Filmoi “Mikpritjen” E Tepruar Te Gruas Që Ua/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bënte Shokve Te Tij, dhe u tmerrua nga ajo që pa….Ai nuk mundi ta duronte më ‘mikpritjen’ e bahskëshortes së tij ndaj shokëve të tij. Andaj ai zgjodhi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet