Lajm

Binjaket identike të Iidhura me të NJËJTlN djaIë/ Ne e bëjmë çdo gjë bashkë, madje edhe ….

Binjaket identike të Iidhura me të NJËJTlN djaIë/ Ne e bëjmë çdo gjë bashkë, madje edhe …./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ato më përpara kanë shpenzuar 250,000 dollarë në ki.r.urg.jinë plastike për të ngjarë sa më shumë më njëra tjetrën dhe gjithashtu kanë deklaruar që janë të lidhura me të njëjtin djalë Binjaket identike të Iidhura me të NJËJTlN djaIë//Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet
….