Lajm

Bajamet në këtë periudhë janë një problem për të gjithe grupmoshat : Ja kura natyrale për t’i kthyer ato në gjendjen..

Trajtimi më i zakonshëm përfshin antibio tikët, por studimet kanë treguar se shumë përbërës natyral mund t’ju lehtësojnë shenjat dhe të rrisin sistemin tuaj imunitar për të lu. ftuar inf. eksionin bak. terial.Vitamina D/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Studimet kanë treguar se Vitamina D luan një rol të rëndësishëm në mbajtjen e sistemit imunitar të fortë. Sipas një studimi të fundit të publikuar në IJID, ekziston një lidhje mes mungesës së vitaminës D dhe përsëritjes së problemeve të frymëmarrjes të shkaktuara nga bak. teret e grupit A.Marrja e dozës së duhur të përditshme të vitaminës D mund t’ju ndihmojë në parandalimin inflamimit të bajameve e jo vetëm./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet