Lajm

U prish dynjaja thuaj/ Dalin në treg recipetat për burra: Po turen të gjithë t’i porosisin

Të brendshmet për meshkuj janë kryesisht një model dhe të thjeshta. Por, një kompani ka vendosur që t’i ndryshoje ‘rregullat’.Linja e re të brendshmeve përfshin reçipeta dhe mba thje të sjella në modele dhe ngjyra nga më të ndryshmet.Në një përshkrim të publikuar në u ebsajtin e saj kompania shkruante: /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ne na pëlqen që të dizajnojmë të brendshme të rehatshme dhe unike..Një numër i madh djemsh janë duke zbuluar komfortin që të ofrojnë të brendshmet e lehta. HommeMystere e kupton që ju dëshironi veshje cilësore të bëra me kujdes, vëmendje ndaj detajeve dhe që përshtaten në mënyrë të përkryer në formën e trupit tuaj…”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet