Lajm

“Të thashë të mos ngatërroheshe me mua”, burri “djallëzor” i vë partneres…!

Një Youtuber i quajtur Niko Can i ka bërë bashkëshortes së tij rrengun më djallëzor që mund të keni parë ndonjë herë. Në videon e postuar në kanalin e tij në YouTube, Niko shkon tek partnerja e tij, e cila po flinte gjumë, dhe i vendos një strishë me dyllë depilimi në vetulla./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas disa sekondash ajo zgjohet dhe kupton që në sy kishte diçka që nuk e lejonte të shihte. Më pas, Can i tregon që i kishte vendosur dyllë në shenjë “hakmarrje” pasi ajo i kishte bërë të njëjtën gjë, por në këmbë. Ndërsa i tregon kamerës strishën me dyllë, ai dëgjohet duke thënë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet