Lajm

Tṙonḋiṭ ‘Udhëtari i Kohës’: Alienë 2 metra të gjatë do të zbarkojnë në Tokë në maj të 2022, do vijnë në…

Një artikull befasues është publikuar nga tabloidi britanik ‘The Sun’, që ka tërhequr jo pak vëmendje. Tabloidi ka publikuar deklaratën e një personi të vetëquajtur ‘udhëtar në kohë’, i cili ka thënë se në maj të viti 2022 në Tokë do të zbarkojnë alienë mbi 2 metra të gjatë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përdoruesi i TikTok, ‘Futuretimetraveller’, gjithashtu pretendon se ardhja e tyre do të çonte në një luf të ndërdimensionale me SHBA-në. Sipas tij, ka shumë alienë të ndryshëm dhe në të ardhmen ata do të jetojnë si banorë të Tokës/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet