Lajm

Rre’fehet Va,jza : Atë Që Ma Bëri Ko,legu Në Zyrë, Asnjehere Nuk Do Ta Harroj, Por Tani…

Dua të tregoj një histori mjaft të sikletshme dhe për këtë dua që të mbetem anonime por fotoja esht e imja vetem tua deshmoj se si dukemTë dy u njohëm në punë,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

pasi tek puna ku punoja unë erdhi dhe ai…edhe kur me kapi humba kontrolin por keshtu ne menjde me rrinte burri im i shkret i cili ishte tek mamja por …/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet