Lajm

Njihuni me 21-vjeçare, e cila la punën për të bërë jetuar sikur është qen dhe fiton milionat tani: Jam ndj erë qenushe gjithë jetën!

Njihuni me 21-vjeçare, e cila la punën për të bërë jetuar sikur është qen dhe fiton milionat tani: Jam ndj erë qenushe gjithë jetën!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një vajzë 21-vjeçare ka lënë punën për të bërë si qen në rrjetet sociale.Po po kjo është e vërtetë edhe pse duket e vë shtirë për t’u besuar.Jenna Phillips,nga Austin,Texas,mendon se ka një lidhje shumë më të fortë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet