Lajm

Historia e Natashës, nusës shqiptare që shkoi në Belgjikë për të njohur prindërit e të dashurit dhe përfundoi në…!

Imagjinoni pak: të përfundosh universitetin, të shkosh me pushime në Europë dhe me dëshirën për të njohur familjen e të dashurit dhe më pas pa e kuptuar/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

të gjesh veten të tradhtuar nga personi që dashuron, të bllokuar në një bordello rreth 1500 milje larg shtëpisë dhe të detyrohesh të ushtrosh pro/stitu/cionin.Kjo është ajo që ndodhi me Natashën, e cila ka treguar për Independent/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet