Lajm

HISTORI TRADHETIE/ Më punësoi ti ruaja vajzën, por unë me burrin e saj …

E di se isha unë ajo që gabova, por besoj se në fund, pasi të lexoni këtë histori, do ta kuptoni se nuk ishte i gjithi faji im… Jam në vitin e tretë të shkollës së lartë.Jam nga një vend i

vogël i Shqipërisë dhe, kur më doli universiteti në Tiranë, u gëzova pa masë, por kur fillova vitin e parë, e pashë nuk ishte ashtu siç e mendojaTirana kishte një jetë mjaft aktive dhe për këtë, duheshin shumë para.