Lajm

E çüditshme: Rriti të päsmet, pör s’güxön të ület(VIDEO)

Delguidis është shprehur e kënaqur me të gjitha operimet që ka pasur, me përjashtim të këtij të fundit, pasi nuk ishte e vetëdijshme se/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

do të ketë problem për t’u ulur pas operimit.“Vazhdimisht jam nën stres dhe shkoj te psikologu”, tha Star, e cila ka për idhull yllin e realitetit Kim Kardashian/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet