Lajm

Banorët E Këtij Qyteti Në Shqipëri Kërkojnë Referendum Për T’u Bashkuar Me Kosovën

Në Tropojë, qytetarë dhe politikanë po ngrenë zërin për vuajtjen që përjeton ky qytet në fund të Shqipërisë dhe pranë Kosovës dhe vlerësojnë se zgjidhja më e mirë është bashkimi me trojet përtej kufirit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Deputeti demokrat i zonës së Tropojës, Isuf Çelaj, ka ngritur nga foltorja e Kuvendit alarmin për largimin e investimeve dhe shërbimeve nga Tropoja.“E lënë në harresë, e mjeruar, pa përkujdesje dhe pa investime, Tropoja nuk ka rrugë tjetër vetëm se të mendojë seriozisht të kërkojë referendum për bashkimin me Kosovën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet