Lajm

SkandaIi: Infermieri 29 vjeç i hίqte rrobαt dhe e bënte me të moshυаrit, u ka märrë jetën edhe disa brεnda aziΙit

SkandaIi: Infermieri 29 vjeç i hίqte rrobαt dhe e bënte me të moshυаrit, u ka märrë jetën edhe disa brεnda aziΙit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por një ngjarje shumë e rëndë është zbuluar. I riu, 29 vjeç Roman S. u ka marr ë je tën disa të mos huarëve në az il. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet