Lajm

I riu shqiptar “bën çmendυrine”, i ofron νajzës shumen marrαmendese për ti marre vi*gjerίne, ndersa (VIDEO)

Nëse keni menduar se janë vetëm të rinjtë të interesuar për vir g jërinë e vajzave, keni gabuar.Edhe mosha e tretë duket se është gati të japë gjithë pensionin në këmbim të saj. Emisioni investigativ “B oom”, solli mbrëmjen e sotme rastin e një të riu që jepte 5 mijë euro parap agim për vir gjërinë e një vajze./ /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Megjithatë, i rre zi kshëm ka dalë një i moshuar, i cili tregon se e ka tra d hëtuar gruan shpesh herë.Ajo çfarë ofron në këmbim janë 10 mijë lekë të reja ose 100 mijë lekë të vjetra, duke argumentuar se nuk ka mundësi më shumë pasi duhet të mbajë familjen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por vërtetë nuk ka mundësi financiare, por kandidati për të marrë vir gjërinë e siguron v ajzën se është një mj eshtër në kr evat dhe se tek ai do të gjejë një mik të vërtetë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet