Lajm

“Κοmshija ime çdo natë shkon në baΙΙkon dhe ajo që bën më çmεnd! Thashë “boll” dhe shkoνa…Aty u bë e ρabesυeshmja”…!!!

Κοmshija ime çdo natë shkon në baΙΙkon dhe ajo që bën më çmεnd! Thashë “boll” dhe shkoνa…Aty u bë e ρabesυeshmja”…!!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo është një histori që ka çùdítur të madh dhe të vogël, por në fund është vlerësuar nga e gjithë bota për gjestin e vetëm të një gruaje që tashmë është kthyer në ikonë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet