Lajm

Üps! Möträ E Këngëtäres Shqiptäre Prek Mäshküllin Te Vendi I…M Në Äshensör Me Vi… Dhe Häbit Färe

Ajo njihet për format provaktive. E së fundmi Uindi Haxhia na tregon edhe prapaskenat se si zhvillohen këto fotografi.Në Instagram ajo hodhi disa fot/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

o, ku ndër to, ajo shihet se të pasmet ia ka mbështetur një mashkulli në organin e tij gjen ital, derisa ishin në ashensorë.Reagimi i djalit në fjalë ishte interesant.…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet