Lajm

Unë Jäm 26 Vj,eçare Kam Një Hall Të Mädh, Shkövä Me Pl,äkün Vetëm Për Tä Ndreqür Trüpin Pör Täni…

Nuk dija ku te drejtohesha tjeter sepse te gjithë do më gjykojne dhe askush sdo te me jape nje mendim te vlefshem nga njerzit qe njoh, pranda/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

j vendosa te drejtohem ketu pasi edhe njerzit qe sme njohin mund te me japin naj mendim te vlefshem, keshtu po ju tregoj sinqerisht bera marredhenie me plakun, por nuk e dija qe do te kisha kete problem te madhe, tani nuk mundem……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet