Lajm

Sä ishim ne käfe, Djäli mixhes me pällöi ne wece te q.ikäve.. ünë.. (Videö)

Pershendetje une Roza po tregoi si isha ne pishin me mixhen edhe shoket e tij,shoku i mixhes me palloi ne WC’n e vajzave bertita shume dhe…ai/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

kishte kkarr te madh shum nuk e besoja dot ma plasi bythen.. Per mos ta zgjatur dua tju tregoi historin time te plote qe me ka ndodhur..Alrti me tha hajde me mua shkova aj me futi ne wc te vajzave dhe filloi te me/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet