Lajm

Plas s*ksi në mes të ditës në Tiranë / Kolegët ndizen nga vapa,futen pas shkurres për një të shpejtë

Plas s*ksi në mes të ditës në Tiranë / Kolegët ndizen nga vapa,futen pas shkurres për një të shpejtë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një skenë e tu.rpshme ka ndodhur në mes të Tiranës dhe nuk ka shpëtuar pa vëmendjen e dikujt që e kapi këtë moment edhe e filmoi..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet