Lajm

Nd,odhë Në Shqipëri kishte dhi,mbje bärkü: Shkön Te Mjekü, Pör Äjo Qe I B,ëri Mjekü E Lä Göjë Hapür

Gjëja e parë që mendova kur nisa të shkruaja mëkatin që kam bërë,E di,është kjo arsyeja se pse nuk mund t’ia tregoj askujt që më njeh,ndaj po plas nga brenda/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

…Ju që do ta mësoni ç’kam bërë,nuk do të më njihni me emër dhe kjo më shtyu të shkruaja në gazetë.Kam lexuar shumicën e historive që shkruhen këtu, sidomos në këtë faqe, kushtuar mëkatarëve , un shkova tek mjeku ,kisha dhimbje koke , aii me tha te shtrihesha/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet