Lajm

Mos Kalo Pa NGU.S.ELLU.AR/ Ä.Ksi.Dènt Trä.G.Jik Në Gjermani, Familja Shqiptare Nd.Ërr.On Je..Të.Nga…

Mos Kalo Pa NGU.SHE.LLUAR/ Äk.sid.ènt Tr.äg.jik Në Gjermani, Familja Shqiptare Nd.ërr.on Je.të Nga…Një ngjarje e rëndë raportohet nga Gjermania./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Si bëhet e ditur një i ri ka hu.mb.ur je.tën në një ak .sident f.a.tal. Makina e tij është bërë copa-copa. Si bëhet e ditur makina e tij u për .plas me një makinë të llojit Skoda, e cila drejtohej nga një grua.,,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Si bëhet e ditur i riu 25 vjeç ka dhënë shpirt në vend. Makina ishte aq e dëm tuar saqë atë mezi sa e nxo .rrën nga aty. Kurse gruaja që drejtonte makinën tjetër ka marrë shumë pak dë. mtime.Ende nuk dihet se çfarë e ka shka. ktuar këtë ak .si.dent dhe he. timet vazhdojnë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet