Lajm

Fräncezjä:Tre ditë rresht märredh enie me SHQ.IPTÄRIN, pästaj stüdentjä i rrë,fehet së emës: Shqiptäri më….

Tre Dite Rresht Marrdhenie Me SHQIPTARIN, Pastaj Studentja I Rrefehet Se Emes:”Shqiptari Më… Nje studente me origjin zvucrrane ka vendosur te tregoje per/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

historin e saj,(e perkthyer) Historia:Jam studente dhe ne univerzitet kemi dhe shqiptar me njerin ishim shok , kur prinderit e ty shkuan ne pushim ne kishim disa projkte dhe ai me ftoi ne shtepin e tij, sapo shkova ai me tha lere projektin dhe per tre dit me rradh ai më./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet