Lajm

Dhëndri i p,rek këm bët të gjithä väjzäve në däsmë, reägimi i nüses e bën për “üjë të ftöhtë” (VIDEO)

Në një dasmë kanadeze është performuar një lojë e çuditshme dhe e sikletshme për të ftuarit. Dhëndri i ka të lidhura sytë me shami dhe gjendet përballë disa vajzave t/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ë ftuara në dasmë të cilat janë të ulura rresht e në mes tyre gjendet edhe nusja e tij. Ai duhet t’i prekë të gjitha këmbët e vajzave derisa të mund të dallojë ato të bashkëshortes së tij. Kjo është një traditë e vjetër polake shumë gazmore për t’u parë.…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet