Lajm

ÇlFTl e ‘bën’ në mes të urbanit, shoferi ndaIon dhe u bën gj.ëmën…

Një çift nuk është përmbajtur, duke iu dhënë njeri-tjetrit në një autobus urban. Ngjarja raportohet se ka ndodhur në Itali. Siç raporton “Il Messaggero”, ndodhia e pazakontë u shënua rreth orës 6:30 të dielën në mëngjes, në autobusin e linjës 280…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një djalë nga Roma 17-vjeçar dhe një vajzë me origjinë sarde 28 vjeçe, e cila jeton në Romë, hipën në autobus pasi kishin kaluar një natë jashtë në klab. Duke konsumuar aIkooI./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kështu, në mjetin e transportit urban, vendosën ta çonin argëtimin në një tjetër nivel… Ndoshta autobusi nuk ishte shumë i mbushur me njerëz, e kjo ndoshta ka bërë që ata të humbnin kontrollin dhe duke kaluar në një marrëdhënie të plotë seks.uale, përpara udhëtarëve të tjerë….…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet