Lajm

Çdo e famshme në krevatin e tyre! Bleona paralajmëron politikanët shqiptarë: Ja emrat e atyre…

Libri për jetën rozë të Bleonës mban prej disa vitesh ‘nën ethe’ dhe panik disa politikanë të rëndësishëm të Tiranës, të cilët pritet t’u zbulohen sekretet e jetës s*ksu ale dhe lidhjeve të fshehta dashurore në kapitujt /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

e librit të përfunduar tashmë nga këngëtatarja, e cila vijon karrierën në SHBA jo vetëm në muzikë, por ka marrë pjesë edhe në shumë filma, pranë emrave më të njohur të kinematografisë….…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Kështu që meqë ti nuk po pret sa të dalë libri po të them titullin e “kapitullit tënd” në librin tim: Babarmo – një mashkull pa * që blihet për 1000 EU! KAQ!!! (për tani) Dhe meqë nuk t’i kanë t hyer dhëmbët tamam ashtu si duhej (e sic e e meritoje) para 20 vjetesh për ato që ke fabrikuar, me vjen mirë tani, që më në fund komuniteti shqiptar këtu në Amerikë mbas 20 vitesh po të “t hyen hu ndët” për artikullin që ke shkruar që me siguri – je paguar!”, shkruan Bleona/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet