Lajm

НАRROl Që Ka TavoIinë Xhami, Gazetarja Hар Kë,mbët Dhe Bëhet Gazi I Botës. Shikueshmerria Thyen Rekord(VIDEO)

Harron që ka tavolinë xhami, gazetarja hap këmbët dhe bëhet gazi i botës.Gafat në transmetim live janë nga më të ndryshmet, por nuk /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

mungojnë as ato pas skenave dhe gjatë xhirimeve.Videoja më virale për momentin është gazetarja italiane e lajmeve në TG5, Costanza Calabrese.Gafat në transmetim live janë nga më të ndryshmet, por nuk mungojnë as ato pas skenave dhe gjatë xhirimeve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet