Lajm

Tronditet Kisha Katolike/ Shkuan me mision në Afrikë, murgeshat kthehen shtatzënë

Kisha Katolike ka nisur një hetim për rastin e dy murgeshave të cilat rezultuan se prisnin një fëmijë. Pamjet mePoshte/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mediat dhe hetuesia shkruajnë se murgeshat kanë mbetur shtatzënë gjatë misionit që kanë kryer në Afrikë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Identiteti i dy murgeshave nuk bëhet me dije por mësohet se ato janë me origjinë nga Shqipëria dhe i përkasin dy manastireve të ndryshëm./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet