Lajm

Sot kam Feste ME URONI!- 42- vjeçarja lind katër vajza binjake

Sot kam Feste ME URONI!- 42-vjeçarja lind katër vajza binjake Një grua 42 vjeçare është bërë nënë e katër vajzave. Ajo nuk e priste këtë gjë. Ajo dhe burri i saj e kishin një vajzë dhe nuk e/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

kishin menduar.Mjekët kur panë ekot thanë se do të bëhej me tre vajza, po kur lindi ishte një surprizë e madhe. Ajo lindi katër vajza dhe të katërta janë binjake identike. ./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Që kjo që ndodh shumë rrallë. Askush nuk ishte i përgatitur, madje as mjeku, sepse siç duket një nga foshnjat ishte fshehur totalisht pas motrës së tij gjatë kohës që ishte bërë eko.Tani ajo është shumë e lumtur që ka 5 vajza dhe katër prej tyre janë identike. Më poshtë po sjellim edhe fotot që do ua ngrohin zemrën/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet